Mittwoch, 27. Februar 2013

Hong Kong usannsynlig å følge Singapore i øke skattene for luksus huseiere , Cruse Associates Review
cruse associates review

Hong Kong er usannsynlig å følge Singapores eksempel ved å heve skattene for eiere av de mest kostbare luksus hjemmene, sier eiendom og skattelovgivning eksperter.

By-stat initiativ er sett på som å være rettet mindre på avkjøling markedet enn på beskatte de rike som en del av arbeidet med å redusere inntekt gapet.
"Hong Kongs privat boligmarkedet er mye større enn i Singapore, og mange mennesker kan bli påvirket hvis den Hong Kong regjeringen følger drakt," sa Jennifer Wong, en skatt partner i KPMG Kina.
En høyere skatt kunngjort av Singapores finansminister Tharman Shanmugaratnam, i hans budsjett tale på mandag vil gjelde til Singapores topp 1 prosent av huseiere som bor i sine egne egenskaper for totalt 12 000 enheter.
Wong sa det var mer enn 1,1 millioner privat bolig enheter i Hong Kong.
"For det første, hvordan skiller du luksushjem?" sa hun.
Mange leiligheter i New Territories eller i urbane områder er verdt mer enn HK$ 10 millioner. Allmennheten kan bli påvirket, sa Wong.
Selv om regjeringen definert luksushjem som de priset på HK$ 30 millioner eller over, sa det ville utløse spekulasjoner nedenfor at prisnivået, hun.
"Innføring av hva er i praksis en formuesskatt ville kjøre i motsetning til Hong Kongs posisjon som en lav skatt plassering," sa Edward Farrelly, leder for forskning for Taiwan, Hongkong og Macau på eiendom rådgivning CBRE. "Heller ikke er det sikkert at slik skatt ville lette presset i privatmarkedet. Som vi har sett med innføringen av tidligere politiske virkemidler i Hong Kong, markedet reagerer svært raskt for å etablere en ny likevekt, og effekten på prissetting utover kort sikt er minimal,"sa han.
Singapores regjeringen vil også øke skattesatser for ledige investment properties og de som er leid ut.
"En skatt på ledige enheter er en som har vært mooted fra tid til annen i Hong Kong, og det kan ha sin fortjeneste i økende forsyning," Farrelly sa.
"Men forsiktighet bør være utøves, som mer regjeringen griper inn i markedet, den mindre troverdig er våre krav til å være et fritt marked miljø."
Simon Lo Wing-fai, direktør for forskning og rådgivning på eiendom rådgivning Colliers International, sa at det var en masse problemer med å samle i en slik skatt.
Administrative kostnadene for regjeringen å dataskjerm hvor ledige leiligheter ligger vil bli svært høy, sa Lo.
William Chan, en partner på Grant Thornton skattetjenester, sa: "[Hong Kong] regjeringen kan gjøre hva den ønsker i et forsøk på å dempe hjem priser."
cruse associates review

READ OTHER/RELATED ARTICLES:1 Kommentar:

  1. I always share your sites post with my friends. keep posting and i will follow you

    AntwortenLöschen